Stel: je hebt een feestje. Een themafeestje. Een jaren ’20 themafeestje. Wat doe je dan? Wat moet je in vredesnaam aan? Eigenlijk heb je geen idee, en besluit je eens te oriënteren. Met een flat cap kopen kun je al een heel eind komen. De petten hebben namelijk een schitterende jaren ’20-uitstraling. Daar kun je echt wel mee aankomen.

Een flat cap kopen als je een jaren ’20 feestje hebt

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom besluit je een flat cap kopen te overwegen. Je hebt je laten vertellen dat dat soort petten toentertijd helemaal hip waren, dus je kunt er niet niet mee aankomen. Op verschillende sites kun je een flat cap kopen, het is alleen nog een kwestie van oriënteren.

Verschillende soorten en maten flat cap kopen

Omdat je met meerdere vrienden gaat, en zij ook nog geen outfit hebben, besluit je een flat cap kopen ook te oriënteren voor hen. Op die manier kunnen jullie ook nog matching naar het themafeestje. Wie zou welke kleur, soort en maat willen? Het is een gok, maar je besluit een paar petten aan te schaffen.

Eenmaal op het feestje stelen jullie de show

Toen je hebt besloten een flat cap kopen te doen voor jou en je vrienden, bleek het een fantastisch idee. Eenmaal op het jaren ’20 themafeestje vroeg iedereen naar jullie hoofddeksels. Waar hebben jullie die vandaan? Hoe komen jullie eraan? Hebben ze meerdere kleuren, meerdere maten? Ook de gastheer was enorm tevreden. Een outfit kon niet meer ‘af’ zijn dan die van jou en je vrienden met de flat caps. Jullie hebben een aantal typisch jaren ’20-dansjes gewaagd, een aantal keer je flat cap omhoog gegooid en opgevangen, en wat drankjes gedronken. Het zou bijna de beste avond van je leven zijn. De beste avond met je vrienden.