Wanneer je een bouw- of aannemersbedrijf hebt, dan zul je dit zeker herkennen: het afvoeren van je bouwafval kost veel tijd. Tijd die je wel beter kunt gebruiken, bijvoorbeeld om de klus plat te krijgen. Een container huren is dan echt een prima plan. Je kunt een container huren voor een dag, een paar dagen of maanden lang. Ideaal natuurlijk. Ook kan de container gewoon tussendoor geleegd of omgeruild worden. Hierover kun je zelf afspraken maken. Je hebt er dan verder geen omkijken naar. En dat is fijn!

Een container huren voor puin

Hou er rekening mee wanneer je een container huren gaat, dat je goed aangeeft welke soort afval je er in wilt gaan storten. Omdat afval gescheiden dient te worden ingeleverd in Nederland, is dat echt van belang. Wanneer je een container huren gaat voor het afvoeren van puin, dan mag daar bijvoorbeeld geen groenafval in terecht komen. Wanneer je een container huren gaat voor groenafval, dan mag daar geen glas of papier bij. Het scheiden van afval is erg belangrijk, het levert namelijk grote voordelen op voor het milieu en het klimaat. Ook levert het uiteindelijk geld op, omdat afval dat gescheiden wordt ingeleverd beter gerecycled kan worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gemaakt te worden.
Container huren

Een container huren voor papiervernietiging

Wanneer je een kantoor hebt, heb je over het algemeen te maken met papier. Heel veel papier. Nu alles steeds digitaler wordt, is het misschien tijd om de papieren eens op te ruimen. Maar al die papieren zomaar aan de weg zetten is in veel gevallen geen optie. Een container huren voor papiervernietiging is dat wel. Je kunt deze container gewoon binnen zetten, want deze past door een gewone deur. Je kunt dan op je gemak alle papieren uitzoeken en deze in de container doen. De container wordt opgehaald en je kunt er zeker van zijn dat het papier vernietigd wordt.

Een container huren voor groenafval

Het is er misschien niet helemaal de tijd van het jaar voor, maar een container huren voor groenafval kan, zeker wanneer je een hoveniersbedrijf hebt, een echte uitkomst zijn. Je kunt je klanten dan nog beter van dienst zijn en je ziet bij het snoeien veel beter waar je bent gebleven. Ook is het een stuk veiliger in de tuin wanneer er niet overal losse takken en bladeren liggen. Voor je klanten is het ook fijn, zij zien direct resultaat.